Golfin aloittaminen

Golfin aloittaminen ei ole vaikeaa. Aloittaminen alkaa kokeilemisella.

1. Tule golfkentälle kokeilemaan

Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia. Kun saavut golfkentälle , niin mene Caddiemasterin toimistoon ja ilmoita että haluaisit kokeilla golfia. Yleensä voit vuokrata mailan ja ostaa poletteja, joilla saa palloja palloautomaatista. Sitten vaan nokka kohti täyden lyönnin harjoitusaluetta eli rangea. Kokeilukerralla ei kannata hirveästi keskittyä tekniikkaan, vaan mailan heilauttamiseen ja palloon osumiseen.

2. Tule kurssille

Jos tuntuu siltä, että laji alkaa kiinnostaa, niin kannattaa ehdottamasti aloittaa käymällä alkeiskurssi. Ammattitaitoisen opettajan avulla opit oikeat tekniikat heti aloittaessasi. Hyvigolfin kurssien yhteydessä tulee suoritettua greencard, joten pääset heti kurssin jälkeen pelaamaan täysimittaiselle kentälle. Pelaaminen kuitenkin kannattaa suhteuttaa oman taitotason mukaan, jotta pärjäät muiden mukana kentällä.

4. Liity golfseuraan jäseneksi

Jokaisen pelaajan tulee olla jonkin golfseuran jäsen. Samalla saat golfliiton jäsenkortin, jolla pääsee pelaamaan muille kentille maksamalla kierroskohtaisen maksun. Kentillä on oikeus rajoittaa vieraspelaamista esimerkiksi tasoitusrajoin.

5. Pelaa ja nauti

Kilpaile tosissasi, viihdy kavereittesi kanssa kentällä ja tapaa uusia ihmisiä. Golf voi olla sinulle kaikkea noista tai vain jotakin. Sinä päätät mitä haluat.

Mitä maksaa…

Oheiset hinnat on laskettu käyttäen omaa ja Hyvigolfin vuoden 2022 hinnastoa

Kokeileminen 3€:

Vuokramaila 0€ +  Rangepoletti 3€

Pelaamisen aloittaminen:

Alkeiskurssi 90€
Seuran liittymismaksu 0€
Alkeikurssipelioikeus 250€ (Et tarvitse jäsenyyttä ensimmäisellä kaudella jos pelaat vain Hyvigolfissa.)
Seuran jasenmaksu 89€
Ensimmäinen kausi yhteensä: 339€

Lisäksi vielä omat varusteet alk. 100€

Käytämme evästeitä sivustollamme. Voit muuttaa evästeasetuksia selaimesi asetuksista.