Kursseja

Hyvinkää kaikki kurssit


PGA Pro Heikki Hirvonen

Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan kanssani. Haluan tarjota pelaajille omien tavoitteiden mukaista valmennusta golfissa. Niiin aloittelijat ja kokeneemmatkin pelaajat ovat tervetulleita oppiini.

Opetus

Yksityisopetus

Yksittäisille henkilöille ja pienryhmille rakennetaan sopiva opetuskokonaisuus. Yleisin tapa on ottaa säännöllisesti 50 minuutin oppitunteja kunnes tavoitteet on saavutettu.

Golfkurssit

Alkeiskurssi:

Alkeiskurssilla opitaan golfin alkeet. Kurssi kestää 8 tuntia, jonka aikana käydään läpi golfin peruslyönnit: putti, chippi, bunkkerilyönti, pitchi ja täysi lyönti. Lisäksi tutustutaan pelaamiseen ja sääntöihin. Kurssin tavoitteena on antaa valmius suorittaa golfin ajokortti, eli greencard. Greencardin suorittamisen jälkeen on mahdollista päästä pelaamaan kentälle sen jälkeen, kun on jonkin golf-seuran jäsen ja omistaa peliokeuden.

Jatkokurssi:

Jatkokursseilla on mahdollista kehittää edelleen itseään. Kursseilla hiotaan tekniikoita paremmaksi ja saadaan uusia vinkkejä harjoitteluun.

Yritystapahtumat

Yritystapahtumiin luodaan tilaajan haluama sisältö. Yleisempiä ovat erilaiset pelitapahtumat ja demot, jossa annetaan yrityksen työntekijöille tai sidosryhmien jäsenille mahdollisuus kokeilla golfia ammattilaisen ohjauksessa.

Pelikierros

Pelikierrokseilla sinun on mahdollista saada käytännön neuvoja kentällä. Samalla pääset näkemään ammattilaisen peliä.

Valmennus

Valmennus pitää sisällään pelaajan tai ryhmän kokonaisvaltaisen valmennuksen. Säännöllisissä tapaamisissa saadaan ohjeita tilanteen mukaan.

Juniorivalmennus kuuluu erityisosaamiseeni. Olen toiminut monen vuoden ajan W-Golf Mäntsälän ja Hyvinkään Golf ry:n juniorivalmentajana.

 

Kertaamaan lyöntejä

Järjestän kesän aikana kertaustunteja johon voit tulla harjoittelemaan peruslyöntejä.

Kertaustunnit

Aloita Golf

Ota lentävä lähtö golfiin alkeiskurssin kautta. Kurssilla opetellaan kaikki tarvittava golfin aloittamiseksi.

Kurssit Hyvinkäällä