Kursseja

Hyvinkää kaikki kurssit

Ei kursseja tällä hetkellä ohjelmassa

PGA Pro Heikki Hirvonen

Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan kanssani. Haluan tarjota pelaajille omien tavoitteiden mukaista valmennusta golfissa. Niiin aloittelijat ja kokeneemmatkin pelaajat ovat tervetulleita oppiini.

Golfin aloittaminen

pallogreen.jpg

Golfin aloittaminen ei ole vaikeaa. Aloittaminen alkaa kokeilemisella.

1. Mene golfkentälle kokeilemaan

Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia. Kun saavut golfkentälle , niin mene Caddiemasterin toimistoon ja ilmoita että haluaisit kokeilla golfia. Yleensä voit vuokrata mailan ja ostaa poletteja, joilla saa palloja palloautomaatista. Sitten vaan nokka kohti täyden lyönnin harjoitusaluetta eli rangea. Kokeilukerralla ei kannata hirveästi keskittyä tekniikkaan, vaan mailan heilauttamiseen ja palloon osumiseen.

2. Tule kurssille

Jos tuntuu siltä, että laji alkaa kiinnostaa, niin kannattaa ehdottamasti aloittaa käymällä alkeiskurssi. Ammattitaitoisen opettajan avulla opit oikeat tekniikat heti aloittaessasi.

3. Suorita Greencard

Greencard on golfin ajokortti. Ilman sitä ei pääse täysimittaiselle kentälle. Greencard-järjestelmä edesauttaa sujuvaa ja turvallista peliä, aivan kuin ajokortti liikenteessä.

4. Liity golfseuraan jäseneksi

Jokaisen pelaajan tulee olla jonkin golfseuran jäsen. Samalla saat golfliiton jäsenkortin, jolla pääsee pelaamaan muille kentille maksamalla kierroskohtaisen maksun. Kentillä on oikeus rajoittaa vieraspelaamista esimerkiksi tasoitusrajoin.

5. Pelaa ja nauti

Kilpaile tosissasi, viihdy kavereittesi kanssa kentällä ja tapaa uusia ihmisiä. Golf voi olla sinulle kaikkea noista tai vain jotakin. Sinä päätät mitä haluat.

Mitä maksaa...

Oheiset hinnat on laskettu käyttäen omaa ja W-Golf Mäntsälän vuoden 2012 hinnastoa.

Kokeileminen 3€:

Vuokramaila 1€ +  Rangepoletti 2€

Pelaamisen aloittaminen:

Alkeiskurssi 140€
Greencard-suoritus 30€
Seuran liittymismaksu 0€
Seuran jasenmaksu 58€ + Kentänhoitomaksu(sisältää 10 x 9 reiän pelikertaa) 150€ =208€
Yhteensä: 378€

Näiden maksujen jälkeen pelikierros maksaa W-Golfissa arkisin 27e ja viikonloppuisin 32e. Koko kauden pelikausimaksu on W-Golfin jäsenille  320€.

Lisäksi vielä omat varusteet alk. 100€

Kertaamaan lyöntejä

Järjestän kesän aikana kertaustunteja johon voit tulla harjoittelemaan peruslyöntejä.

Kertaustunnit

Aloita Golf

Ota lentävä lähtö golfiin alkeiskurssin kautta. Kurssilla opetellaan kaikki tarvittava golfin aloittamiseksi.

Kurssit Hyvinkäällä