PGA Pro Heikki Hirvonen

Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan kanssani. Haluan tarjota pelaajille omien tavoitteiden mukaista valmennusta golfissa. Niiin aloittelijat ja kokeneemmatkin pelaajat ovat tervetulleita oppiini.

Kerää alkeisryhmä ja osallistu itsekkin mukaan

Onko sinulla ystäviä tai työkavereita, jotka haluaisivat aloittaa golfin. Kerää ryhmä ja voit osallistua myös itse kurssille. Saat opetuksen yhteydessä tärkeimmät vinkit omaan peliisi. Hinta on sama kuin normaalilla alkeiskurssilla 90€/hlö. Ryhmän kerääjä voi osallistua opetukseen veloituksetta. Kurssin pituus vaihtelee henkilömäärästä riippuen. 

Kurssiin kuuluu viikon mittainen iltapelioikeus (klo 19 jälkeen / 2h ennen auringonlaskua). Lisäksi alkeiskurssilaisilla on mahdollisuus ostaa Hyvigolfin alkeiskurssilaisille tarkoitettuja tuotteita. Kurssin jälkeen voi aloittaa omatoimisen pelaamisen Hyvigolfin kentällä. 

2 alkeiskurssilaista yksi päivä / 4h tai 1h+3h
3-4 alkeiskurssilaista 5h yhtenä tai kahtena päivänä
5-6 alkeiskurssilaista 6h (3h+3h) kahtena päivänä
7-8 alkeiskurssilaista 8h (4h+4h) kahtena päivänä

Kurssin aikataulu sovitaan aina erikseen joka ryhmän kanssa. Soita 040-7384980 tai laita sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aikuisten harjoitusryhmät

Säännöllinen treeni tuo tuloksia pitkällä aikavälillä. Tunti viikossa ammattilaisen opastuksessa pitää kehityksen raiteillaan.

Hyvinkään ryhmät

Aloita Golf

Ota lentävä lähtö golfiin alkeiskurssin kautta. Kurssilla opetellaan kaikki tarvittava golfin aloittamiseksi.

Kurssit Hyvinkäällä